01.01.2020 09:28

Vítejte v novém roce 2020

Našim stálým i novým zákazníkům přejeme mnoho štěstí,zdraví a úspěchů v roce 2020

Vždy jsme stavěli naše služby na rychlosti a operativnosti , na individuálním jednání se zákazníky tak, aby je řešení co nejméně časově zatěžovalo. Zakázky jsme schopni sjednávat přímo u zákazníka a také hotovou zakázku přímo zákazníkovi předáváme. Podle průběžných výsledků ankety na našich stránkách je rychlost vyhotovení zakázky na prvním místě zájmu klientů.

V souvislosti s novelami předpisů v oblasti katastru nemovitostí, občanského zákoníku a stavebnictví je posíleno právní postavení sousedních vlastníků při dotčení společné vlastnické hranice. Tato úprava však prodlužuje termíny dokončení geometrického plánu o lhůty k vyjádření sousedních vlastníků k umístění nezbytné trvalé stabilizace na společné vlastnické hranici. V neposlední řadě má vliv i na cenu geometrického plánu vlivem dalšího projednání stavu se sousedními vlastníky na místě samém.V tomto smyslu jsme upravili náš ceník pro rok 2020. 

 Ceník najdete v záložce Služby.

Jistě potěší slevy pro stálé zákazníky i pro souběh zakázek, který lze uplatnit při domluvení více zakázek v jednom katastrálním území v jednom termínu. Sleva pak platí pro všechny geometrické plány takto vyhotovované.

Další snahou naší firmy je, řešit zakázky komplexně. Jsme schopni zajistit pasport staveb a jeho vyřízení na stavebním úřadu. Vyhotovíme pro Vás kupní, darovací a směnné smlouvy. Na základě plné moci za Vás můžeme jednat s katastrálním úřadem.

Přejeme Vám, aby naše služby sloužily výhradně k užitečným potřebám hospodaření s nemovitým majetkem a ne k řešení sousedských sporů. Ale i to je život a i těmto problémům je potřeba se postavit.

Těšíme se na naše stálé i na nové zákazníky a jsme připraveni.

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Zeměměřické práce - Ing. Jana Nováková

Havlíčkova 896
Moravské Budějovice
676 02
IČO: 63431581


+420 603 311 090